Felháborító

Jó hír: hungarikum lett a fröccs

2015. október 14-én négy magyar termékkel, köztük a fröccsel bővült a hungarikumok listája. – közölte az MTI. 

Bővebben...

 

Elképesztő közműtartozást halmozott fel a KLIK

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ adóssága májusban 11,9 milliárd, júniusban 9,6 milliárd forint volt. Szüntessék meg a közbeiktatott intézményeket, a működéshez szükséges pénzt közvetlenül az iskolák kapják! 

Bővebben...

 

Klik: minek kellett?

Sokmilliós adósságot halmozott fel a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) az E.ON gázszolgáltatóval szemben, ezért a cég elkezdte lekapcsolni a rendszerről több somogyi település iskoláját. Szerintük azoknál kellene mindent kikapcsolni, akik a Kliket kitalálták és rászabadították az iskolákra. 

Bővebben...

 

Egészségügy: meggyógyulni akarunk, nem meghalni!

Szakemberhiány, éhbérért dolgozó ápolók, húgyszagos kórtermek. –így jellemzi egy orvos a Hir24 szerint az egészségügy állapotát. De bárki kerüljön egy kórházba, ugyanezt tapasztalja.  

Bővebben...

 

Emberség a Terézvárosban?

Egészségi állapotára hivatkozva akar kilakoltatni egy 71 éves súlyos beteg, 81 százalékos rokkant mozgáskorlátozottat a főváros VI. kerületének polgármestere. Emberség a Terézvárosban? 

Bővebben...

 

2675 forintért tömegnyomor

Árat emelt a MÁV a Balaton déli partjának frissen felújított vonalán. Kötelező helyjegyet venni a Balaton Expressz járatokon is. Nem az áremelés a probléma. Az a probléma, hogy hiába váltottál rá helyjegyet is akár, akkor sem férsz föl, mert irdatlan rajta a tömeg. 

Bővebben...

 

Kell a létminimum-számítás, a nyomor nem kell!

A létminimum-számítás fontos, hiánypótló információkat tartalmaz, ezért a szakszervezetek nem értenek egyet a megszüntetésével. Nagyon helyes! Nem a számítást kell megszüntetni, hanem a létminimum alatt élőknek kell segíteni. 

Bővebben...

 

Nincs mindenki számára elérhető egészségügyi ellátás

Magyarországnak jelentős elmaradása van az egészségügyre fordított közkiadásoknál és az egészségügyi béreknél - mondta az egészségügyért felelős államtitkár. Ez igaz! Tudják, de mégis hagyják lerohadni az egészségügyet.  A mai rendszer egyre kevesebbet költ az egészségügyre. A pénzeseket, a tehetősebbeket fizetős magánintézményekbe csábítja át, a többiekre pedig keresztet vet. 

Bővebben...

 

MÁV: a dolgozókon spórolnak

Több száz vasutas szakadt, régi, elhasznált ruhában teljesít szolgálatot. – írja a Népszabadság. Csodálkozunk? Mindig a dolgozókon spórolnak! 

Bővebben...

 
További cikkeink...